JSS

Sportmassage

Wat is Sportmassage?

Sportmassage

Sportmassage is een gespecialiseerde, diepgaande massage voor allerlei sporten zoals wielrennen, voetbal, triatlon, etc. Het stimuleert het herstel van het lichaam en zorgt ervoor dat je optimaal kan sporten zonder pijn. Sportmassage heeft een preventieve werking. Het doel van sportmassage is dat het leidt naar hogere sportprestaties.

Wanneer een sportmassage?

Veel atleten komen langs voor een sportmassage voor een belangrijke wedstrijd. Belangrijk is om het preventieve aspect van sportmassage in te zien. Massage als een essentieel onderdeel van uw training. Intensief sporten vraagt veel van uw lichaam, zeker bij competitiesport. Een sportmassage stimuleert de bloedsomloop, optimaliseert de afscheiding van afvalstoffen en bevordert het herstel van spieren.

Sportmassage en sportprestaties

Gespannen en verzuurde spieren belemmeren een optimale sportprestatie. Een sportmassage bereidt de spieren voor op een intensieve inspanning en voorkomt zo ook blessures. Na een inspanning zorgt een sportmassage voor sneller herstel, waardoor de volgende training vlugger hervat kan worden.


Neem contact op